13 Nisan 2015 Pazartesi

İLK MERHABA :)

Biri 25, diğeri 24 yıllık yaşamından sonra birbirini tanıyan, ama sanki birlikte büyümüşçesine benzer ve yakın, içlerinde hiç büyümeyen minik birer çocukla yaşayan iki kız…
2 yıl önce (2013) her sabah rutin olarak yola koyulup gittiğimiz işimizde hayat bize bu güzel dostluğu hediye etti. Her şeyin göründüğünden farklı, içinde güzellikleri barındıran başka nedenlerinin de varolduğunu öğrendik.. LeDorineBlog'da Fransızca kökenli “Tanrı’dan hediye” anlamına gelen Dorine ismini buradan aldı.
Tüm güzelliklerin paylaşarak çoğalacağına inandığımızdan, kalbimize düşen her şeyi sizlerle paylaşmak istedik ve Le Dorine Blog’u kurmaya karar verdik.
Küçük ayrıntılarda gizli mutlulukları ortaya çıkarmayı, hayal kurmayı, mutfağı, renkleri, sürprizleri, bakımlı olmayı, kahveyi, yemek ve tatlı yapmayı, market ve mağaza gezmeyi, çiçekleri, hayvanları, yaşamayı, hayatı, gülmeyi, şükretmeyi seven dünyamıza sizleri de dahil etmek istiyoruz..
Öğrenmenin, hayal kurmanın, yaratıcılığın, kurslara katılmanın, üretmenin, yaşamın güzelliklerinin farkında varmanın yaşı yoktur. Sadece istemek gerek…

Hayatın sunduğu her şey başka bir hikaye, başka bir emek, başka bir keyif… Gelin doğanın, hayatın, yaşamın bize sunduğu hediyelerle doğan mutlulukları birlikte paylaşalım. Sahip olduklarınıza şükretmek, gülümsemek, mutlu ederek mutlu olmak isterseniz siz de bu pembe dünyamıza davetlisiniz :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder